Tuesday, January 19, 2010

SEX IN THE DESERT!

 

Moj cimer, oziroma sopalačnikar dr. Ražd je s svojo napihnjeno yoto gonfle oddivjal v Ifri – četrt greha in razvrata, po še eno steklenico originalnega nigerijskega pastisa Bony (nekatere ljudi nič ne izuči), jaz pa ne bodi ga len smuk na plano, vedno na sledi erotičnim fatamorganam Orienta. Komaj sem varno zapahnil vseh sedem dveri naše rezidence in naredil osem in pol korakov v globino Sahre el kebire, me je skoraj fršlok!

Nota bene t.im. fuk cunjco in pa prefrigano energetsko avtokefalnost. Zbegane so mi oči koj zatem odkrile še listek, na katerem je stalo:

“Shake it baby, yo!”

Na drugi strani listka (treba je bilo brati med vrsticami) pa še to:

Stari Arabec že več kot 40 let živi v New Yorku. Nekega jutra si starec zaželi, da bi na svojem vrtu posadil krompir. Ker je star in šibkega zdravja, napiše e-mail sinu, ki študira v Parizu:

“Dragi Ahmed, zelo sem žalosten ker ne zmorem posaditi krompirja na našem vrtu. Ko bi ti bil tukaj, bi mi gotovo pomagal. Tvoj ljubeči oče.”

Že čez nekaj minut dobi odgovor:

“Dragi oče, prosim nikar se ne dotikaj ničesar na vrtu. Tam sem moral skriti
TISTO stvar. Tudi jaz te imam rad. Ahmed”

Ne mine dobra ura, ko v hišo starega Arabca brez trkanja vstopijo FBI, CIA, NSA, mornariški tjulnji  in marinci. Ped za pedjo prekopljejo celoten vrt. Presejejo vsako pest zemlje. Najdejo nič. Po večih ur trdega garanja hudo razočarani zapustijo prizorišče.
Nekateri nekontrolirano hlipajo. Zvečer prejme stari Arabec še en e-mail od sina Ahmeda Muse al Zarkavija:

“Dragi oče, vrt je zdaj gotovo v celoti preštihan. Na žalost ti od tu nisem mogel kaj več pomagati. Ahmed”

:) Shakira (:



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.