Tuesday, January 26, 2010

KONSUM SEX PARADIES

Čeprav Shakira in Chekira nabijata po vhodnih dverih, nima tu sex v resnici nobene veze. Razen to, da se nam mačke, ki so nam celo špajzo izpraznile, zdaj gonijo kot nore. Finta je v tem, da je post, ki ima sex v titlu bistveno bolje bran od tistih, ki so topogledno hendikepirani. In ker sem jaz bolj pro-klik kot pro-familija, je treba to jemati v obzir. O konzumu pa vse najboljše. Konzumiram silno rad. Najraje konzumiram nič. Ali pa vsebino omare v naši kuhinji (tisto kar mačke pustijo). Tam je namreč na stotine vreč, škatlic, škatel, šatulj, sklečk, tupperwarejev ipd. Ker je lastnik hiše tudi lastnik turistične agoncije, konča večina nepojedene hrane tu. In tu pridem jaz v špil. Kot terminator, mr. Fixit, eliminator, šakal, hijena, el kondor pasa … in počistim, kar je ušlo italijanerski želodčni kislini (naš kapo je specializiran na italijanske turiste). To je moj svet fantazijski svet, art paradiž. Tudi poučen svet je to.


Tko su i odakle zapravo dolaze toti ljubljanski zmajčeki?

Zobotrebci Kimono? Aja, kimono – mikado – ikebana, jaja! Obojestransko zašiljeni? In zdaj štekam od kod pride izraz betula (betula = ena taka fina birtija po primorsko). Betulla je breza, ergo grem v brezo se ga ucurit, da bom trd kot brezov čok, bled kot brezovo lubje in mehak kot Fceta Prešerna brezo-vinasto srce.

Pazi to, v domovini nekaj nadstropij niže opesnjene La kupe del medo ti tej agropopovićarski papki konzumirajo med Sand Diego. Zakaj ne raje med Auspuh, ali pa Dimona med?

F. Garcia Lorca bi bil navdušen ali pa Petrarca recimo. 

Very nice indeed.


Ampak moj ultra top konzum artikel je tale dijonski zenf s tirolskim imenom. De Gaulle blazni v grobu. Ob tej priliki bi prav lepo pozdravil mojo zlato Zlato!

Djanet ima le eno resno hibo: nikjer nobenega hiper-, mega-, super- ali vsaj minimarketa. Samo bolšjaki, špecerije, štacune, birtije in betule. Morda bi Janko Vić-Rudnika lahko sem izvozili, da malo poštima situacijo?No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.