Monday, May 25, 2009

MARS ATTACK 2

Nemci bi rekli in vorweg, amerikanerji forestall all second-guessing, jaz pa bom rekel dovolite, da slednjič razkrinkam pravo nrav tehle marsovcev. Vesoljsko plovilo je tole.
 

Nota bene perfidno zamaskirane registrske tablice in bedni fejk koliščarske megle. Ha, poznamo mi take Ljubljančane! Kot da šerif Janko Vić-Rudnik ni dovolj. Zdaj se nam bo na ekran nakakala še ena eht Špelca. Ali kaj.

Točno kot sem rekel:
ko bodro pokukamo v notranjost vesoljskega uzurpatorja, uzremo morsko klobaso, ki zahomotana v gepardjo krzno glumi južnoameriškega lenivca in pa v najboljšega človekovega prijatelja zamaskiranega Chief of Martian Staff. Izdaja ga zlobno režanje. Gnil temperament.

In potem nam čez pljusnejo še malo kitajske zelene barve, ti marsovci, in mislijo, da so nas potegnili za ta dolg nos.

Dotični osebek je že prej imel takega, marsovci gor ali dol.

In ko jih razkrinkamo, se brezglavo poženejo v beg (i govno se vali nizbrdo), pa čof v zeleno morje. Pa pliz ne me s tem basat.

Jasno, da se potem od sramu zazremo v tla. In tako nam pade na Neum slavni biciklist, ki prav ta trenutek, medtem ko mi udobno skrivenčenih hrbtenjač votlo fokusiramo monitor iz utekočinjenega pekmeza, junaško goni pedala iz severne Amerike (nou gut), čez srednjo Ameriko (mač beter, bt saks neverdless), proti latino Ameriki (ze best). Heroj je vsaj v metelkovskih krogih bolj znan kot Budi-se-Istok-i-Vostok. Sam sebe imenuje East-OK. Kakorkoli, model mi je z marsovskim DHL-om poslal tele pustinjske krplje, alhamdulilla!, ki so mojim obnucanim kolenskim sklepom bistveno podaljšale rok trajanja.


See? Z in brez, after & before, razlika je očitna, kenede? Skratka sličice brez so neslavna preteklost. Poraba energije in s tem poraba hrane in s tem poraba deviz se je bistveno zmanjšala. Odkar imam pustinjske krplje, se hranim samo še s čistim zrakom, prozornimi obljubami in votlim upanjem. King of Bongo.

PS – kutić za politićku nastavu: Po dolgotrajni borbi z zahrbtno boleznijo je preminil n.e. El Hadž Omar Bongo Odimba, najbolj demokratični predsednik svobodne republike Gabon Petroleum Inc., ki je požrtvovalno vršil v.d. direktorske posle samo en mandat in eno leto. Skupaj enainštirideset (41) let. Nasledil ga bo sin. Pa tudi tašča je opasno zainteresirana. Itak. Slava jim. Vsem skupaj.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.