Wednesday, March 18, 2009

ČUDOVITO


Jaz, Andrej Morović, rojen 23.08. 1960 sem 14.03 2009 ob cca. 18h KONČNO KONČNO pobegnil v tabor srečnih NEkadilcev. Po desetletjih brezumnega giftanja, zahrbtne odvisnosti, porazov, ponižanj, laži in samoprevar, sem s pomočjo knjižice Allena Carra »The Easy Way to Stop Smoking« ugasnil zadnji čik v življenju!

Da si dodatno posladkam najsrečnejši trenutek od tod do večnosti, sem zadevico previdno dokumentiral. Torej:

1. Najprej sem prebral knjižico in zapopadel vsebino.

2. Se ovekovečil z in brez zadnjega čika.


PSSSS

Naj pozorni surfer prosim opazi, kako narava človeka, ki zapusti avtoceste greha, nemudoma nagradi z obiskom predhodnice superiorne biološke mase (na čelu).

3. Dokumentiral diaboličnega kapitalističnega prasca, ki me je trpinčil toliko let.

 

4. Zares z guštom in pozorno do kaj pravzaprav ZARES dogaja pokadil zadnji čik in skoraj kozlal.

5. Ugasnil zadnji čik.

6. Skuril diaboličnega prasca s preostankom naparfumiranih smrdljivcev.

Fučka se mi za Saharo, fučka se mi za takorekoč vse, samo da sem se poslovil od pritlehnega vraga. Kljub megleno-sivemu vremenu, ki stoprocentno pričara »Smrt v Benetkah« sem zelo dobre volje. Ga grem malo zažurat gor k biznismenu Omarju. Nadaljevanje sledi.

PS

Hvala bogovom Alahu, Jehovcu in Očetu bogu, da mi je tistega mrzlega januarskega dne na avtocestnem počivališču Fratta v severni Berluskoniji počila osovina menjalnika in mi med petdnevno sibirsko kalvarijo med drugim potisnila v premražene ročice tudi omenjeno knjižico omenjenega avtorja. Vsak šit je za nekaj dober, ampak samo en šit je najboljši.

HOTEL MIRU

Hotel de la Paix je eno večjih, če ne kar največje poslopje v Agadezu. Niti ne tako dolgo nazaj je bil sezidan rekordno hitro in v moderni t...