Wednesday, March 18, 2009

ČUDOVITO


Jaz, Andrej Morović, rojen 23.08. 1960 sem 14.03 2009 ob cca. 18h KONČNO KONČNO pobegnil v tabor srečnih NEkadilcev. Po desetletjih brezumnega giftanja, zahrbtne odvisnosti, porazov, ponižanj, laži in samoprevar, sem s pomočjo knjižice Allena Carra »The Easy Way to Stop Smoking« ugasnil zadnji čik v življenju!

Da si dodatno posladkam najsrečnejši trenutek od tod do večnosti, sem zadevico previdno dokumentiral. Torej:

1. Najprej sem prebral knjižico in zapopadel vsebino.

2. Se ovekovečil z in brez zadnjega čika.


PSSSS

Naj pozorni surfer prosim opazi, kako narava človeka, ki zapusti avtoceste greha, nemudoma nagradi z obiskom predhodnice superiorne biološke mase (na čelu).

3. Dokumentiral diaboličnega kapitalističnega prasca, ki me je trpinčil toliko let.

 

4. Zares z guštom in pozorno do kaj pravzaprav ZARES dogaja pokadil zadnji čik in skoraj kozlal.

5. Ugasnil zadnji čik.

6. Skuril diaboličnega prasca s preostankom naparfumiranih smrdljivcev.

Fučka se mi za Saharo, fučka se mi za takorekoč vse, samo da sem se poslovil od pritlehnega vraga. Kljub megleno-sivemu vremenu, ki stoprocentno pričara »Smrt v Benetkah« sem zelo dobre volje. Ga grem malo zažurat gor k biznismenu Omarju. Nadaljevanje sledi.

PS

Hvala bogovom Alahu, Jehovcu in Očetu bogu, da mi je tistega mrzlega januarskega dne na avtocestnem počivališču Fratta v severni Berluskoniji počila osovina menjalnika in mi med petdnevno sibirsko kalvarijo med drugim potisnila v premražene ročice tudi omenjeno knjižico omenjenega avtorja. Vsak šit je za nekaj dober, ampak samo en šit je najboljši.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.